WELKOM BIJ AQUA COMFORT ZWARTEWATERLAND NIEUWERKERKEN

We hebben het maar getroffen in Nederland: het water dat in ons land uit de kraan komt is, in tegenstelling tot veel andere landen, veilig om te drinken. Maar het is pas goed als het beter is, vinden wij van Aqua Comfort Zwartewaterland Nieuwerkerken. Het leidingwater in Nederland mag dan veilig zijn om te drinken, maar het bevat wel veel kalk. En dat zorgt voor veel problemen en frustraties.

Een hardnekkig probleem
De grote hoeveelheid kalk in ons leidingwater zorgt er ten eerste voor dat we vaak de badkamer moeten schoonmaken. Kalkaanslag is zeer hardnekkig, en dus hebben we erg aggressieve schoonmaakmiddelen nodig. Dat kost niet alleen meer, maar is ook niet bepaald goed voor het milieu. Kalkaanslag tast op den duur ook onze leidingen en kranen aan. Wasmachines, vaatwassers, koffiezetapparaten en waterkokers hebben hier flink onder te leiden. Kalkaanslag is één van de belangrijkste redenen dat dergelijke apparaten zo snel kapot gaan.

De oplossing
Gelukkig is er een uitstekende manier om kalkaanslag tegen te gaan, namelijk door het installeren van een waterontkalker. Een waterontkalker is een systeem dat op uw waterleidingnetwerk wordt aangesloten, en de kalk uit het water filtert voordat het uit uw kraan komt. En dat betekent dat u dus geen last meer heeft van kalkaanslag! Er komt niets dan zacht, zuiver water uit uw kranen en douche. Wie wil dat nu niet?

Meer weten?
Wilt u ook alles weten over de voordelen van zacht water, neemt u dan contact op met Aqua Comfort Zwartewaterland Nieuwerkerken. Wij vertellen u graag meer over de voordelen en besparingsmogelijkheden van onze waterontkalkers!

Voordelen

  • U bespaart geld op uw boodschappen
  • U hoeft minder schoon te maken
  • Uw kranen en wasmachine gaan langer mee
  • Geen agressieve schoonmaakmiddelen meer nodig

Aqua Comfort Zwartewaterland
De weedebrink 12
8061 AZ Hasselt

T: 038 - 477 53 04
E: info@aquacomfortzwartewaterland.nl

Contactformulier

1
Geen kalkaanslag

geen kalkaanslag meer op uw sanitair en verwarmingselementen. (wasmachine, waterkoker, etc.)

2
Beter voor de huid

Huidirritaties of jeuk na het douchen behoren vaak tot het verleden.

3
Beter voor het milleu

Apparatuur gaat langer mee met zacht water en geen agressieve schoonmaakmiddelen meer nodig.

4
Minder schoonmaken

Het nadrogen van de badkamer, auto, ramen is meestal niet meer nodig (kalkaanslag verdwijnt vanzelf)

5
Kleding blijft langer mooi

Uw kleding behoudt de originele kleur ook na vele wasbeurten.

6
Besparing

70 % besparing op zeepproducten