WATERONTKALKERS AQUA COMFORT ZWARTEWATERLAND LUMMEN

Aqua Comfort Zwartewaterland Lummen heeft als motto: "Het is pas goed, als het beter is." Volgens ons is namelijk alleen het beste water goed genoeg!

Hard water
Aan water hebben we in Nederland geen gebrek. We hebben geluk, want het water dat bij ons uit de kraan komt kunnen we gewoon drinken. Het enige nadeel is dat het kraanwater erg veel kalk bevat. Water met een hoog kalkpercentage noemen we ook wel ‘hard water.’ Die kalk in het water gaat op den duur uw leidingen en kranen aantasten, maar ook uw wasmachine en andere apparaten. U kent vast wel die reclames waarbij wasmachine-experts u vertellen dat de meeste wasmachines een vroegtijdige dood sterven doordat zij door kalk zijn aangetast. Die kalkaanslag kan nog redelijk voorkomen worden door regelmatig schoon te maken, maar hiervoor moeten wel zeer agressieve schoonmaakmiddelen gebruikt worden. Daarbij kunt u niet overal bij; u kunt tenslotte niet in uw kraan kruipen! Gelukkig is er nog een andere oplossing om kalkaanslag te voorkomen.

Waterontkalkers
Door een waterontkalker te laten installeren, wordt het water gefilterd voor het uit uw kranen en douche komt. Tijdens dit proces wordt de kalk uit het water gehaald. Het resultaat is niets dan schoon, helder en zacht water. Wanneer u een waterontkalker heeft, zullen uw leidingen en kranen niet door kalk worden aangetast en gaan ook uw wasmachine, waterkoker en koffieapparaat langer mee.

Meer weten?
Wilt u meer informatie over de waterontkalkers van Aqua Comfort Zwartewaterland Lummen, of wilt u graag direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dancontact met ons op!

Voordelen

  • U bespaart geld op uw boodschappen
  • U hoeft minder schoon te maken
  • Uw kranen en wasmachine gaan langer mee
  • Geen agressieve schoonmaakmiddelen meer nodig

Aqua Comfort Zwartewaterland
De weedebrink 12
8061 AZ Hasselt

T: 038 - 477 53 04
E: info@aquacomfortzwartewaterland.nl

Contactformulier

1
Geen kalkaanslag

geen kalkaanslag meer op uw sanitair en verwarmingselementen. (wasmachine, waterkoker, etc.)

2
Beter voor de huid

Huidirritaties of jeuk na het douchen behoren vaak tot het verleden.

3
Beter voor het milleu

Apparatuur gaat langer mee met zacht water en geen agressieve schoonmaakmiddelen meer nodig.

4
Minder schoonmaken

Het nadrogen van de badkamer, auto, ramen is meestal niet meer nodig (kalkaanslag verdwijnt vanzelf)

5
Kleding blijft langer mooi

Uw kleding behoudt de originele kleur ook na vele wasbeurten.

6
Besparing

70 % besparing op zeepproducten