DE WATERONTKALKERS VAN AQUA COMFORT ZWARTEWATERLAND sint-truiden

Aqua Comfort Zwartewaterland Sint-Truiden heeft als motto: "Het is pas goed, als het beter is." Volgens ons is namelijk alleen het beste water goed genoeg!

Hard water

Aan water is in ons land gelukkig geen gebrek. Maar het water dat uit uw kraan komt, bevat erg veel kalk. ‘Hard water,’ noemen we dat. Die kalk is niet schadelijk voor uw gezondheid. Maar wel voor uw leidingen, kraken, wasmachines en andere apparaten!  

Aantasting door kalk

Wasmachine-experts zullen u kunnen vertellen dat de meeste wasmachines een vroegtijdige dood sterven doordat zij door kalk worden aangetast. Om die kalk weg te krijgen, moeten zeer aggressieve schoonmaakmiddelen worden gebruikt die schadelijk zijn voor het milieu. En dan nog komt u simpelweg niet overal bij. Hetzelfde geldt voor vaatwassers en andere apparaten die water verbruiken: de kalkaanslag gaat op den duur zijn tol eisen, en u wordt geconfronteerd met dure reparatiekosten.

Hoe kan dit voorkomen worden?

Door een waterontkalker te laten installeren, wordt het water gefilterd voor het uit uw kranen en douche komt. Tijdens dit proces wordt de kalk uit het water gehaald. Het resultaat is niets dan schoon, helder en zacht water. Wanneer u een waterontkalker heeft, zullen uw leidingen en kranen niet door kalk worden aangetast en gaan ook uw wasmachine, waterkoker en koffieapparaat langer mee.

Meer weten over een waterontkalker van Aqua Comfort Zwartewaterland Sint-Truiden?

Aqua Comfort Zwartewaterland Sint-Truiden is gespecialiseerd in waterontkalkers. Wij kunnen u van een gedegen advies voorzien en u vertellen waar u allemaal op kunt besparen, en welke waterontkalker het best geschikt is voor uw specifieke situatie. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie!

Aqua Comfort Zwartewaterland
De weedebrink 12
8061 AZ Hasselt

T: 038 - 477 53 04
E: info@aquacomfortzwartewaterland.nl

Contactformulier

1
Geen kalkaanslag

geen kalkaanslag meer op uw sanitair en verwarmingselementen. (wasmachine, waterkoker, etc.)

2
Beter voor de huid

Huidirritaties of jeuk na het douchen behoren vaak tot het verleden.

3
Beter voor het milleu

Apparatuur gaat langer mee met zacht water en geen agressieve schoonmaakmiddelen meer nodig.

4
Minder schoonmaken

Het nadrogen van de badkamer, auto, ramen is meestal niet meer nodig (kalkaanslag verdwijnt vanzelf)

5
Kleding blijft langer mooi

Uw kleding behoudt de originele kleur ook na vele wasbeurten.

6
Besparing

70 % besparing op zeepproducten