AQUA COMFORT ZWARTEWATERLAND, HÉT ADRES VOOR WATERONTKALKERS IN DIEPENBEEK EN OMSTREKEN

Aan water kunt u met het blote oog niet zien wat erin zit. Toch is het van groot belang te weten hoe het is gesteld met de samenstelling van het drinkwater. Wist u dat het drinkwater in Nederland heel veel kalk bevat? Dat is dan ook de reden dat we altijd zo veel last hebben van kalkaanslag. Wilt u schoon, helder en zacht water, dan zult u zelf maatregelen moeten nemen. En dat is waar Aqua Comfort Zwartewaterland Diepenbeek u bij kan helpen.

Wat is een waterontkalker?
Een waterontkalker is een apparaat dat wordt aangesloten op uw waternetwerk, en het water filtert voor het uit uw kranen en douche komt. Tijdens dit proces wordt de kalk uit het water gehaald. Het resultaat is niets dan schoon, helder en zacht water. Wanneer u een waterontkalker heeft, worden uw leidingen en kranen niet langer door kalk worden aangetast en gaan ook uw wasmachine, vaatwasser, waterkoker en koffieapparaat langer mee. Daarbij is kalkvrij water veel beter voor uw huid en haar.

Onze merken
Aqua Comfort Zwartewaterland kan voor elke situatie een passende oplossing bieden. Dat komt niet alleen door onze ervaring en expertise, maar ook doordat wij niet één maar twee merken leveren. Onze Ecowater ontkalkers zijn ideaal wanneer u behoefte heeft aan een op maat gemaakte waterontkalker die bijvoorbeeld in uw bijkeuken, uw garage, uw trapkast of uw kelder kan worden geplaatst.  Het andere merk dat wij leveren, Amysoft, is een private label dat afkomstig is afkomstig uit dezelfde fabriek als de Ecowaterontkalkers. U profiteert hiermee van dezelfde uitstekende kwaliteit, voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Meer weten?
Wilt u meer weten over de waterontkalkers van Aqua Comfort Zwartewaterland Diepenbeek? Neemt u dan gerust contact met ons op!

Aqua Comfort Zwartewaterland
De weedebrink 12
8061 AZ Hasselt

T: 038 - 477 53 04
E: info@aquacomfortzwartewaterland.nl

Contactformulier

1
Geen kalkaanslag

geen kalkaanslag meer op uw sanitair en verwarmingselementen. (wasmachine, waterkoker, etc.)

2
Beter voor de huid

Huidirritaties of jeuk na het douchen behoren vaak tot het verleden.

3
Beter voor het milleu

Apparatuur gaat langer mee met zacht water en geen agressieve schoonmaakmiddelen meer nodig.

4
Minder schoonmaken

Het nadrogen van de badkamer, auto, ramen is meestal niet meer nodig (kalkaanslag verdwijnt vanzelf)

5
Kleding blijft langer mooi

Uw kleding behoudt de originele kleur ook na vele wasbeurten.

6
Besparing

70 % besparing op zeepproducten