AQUA COMFORT ZWARTEWATERLAND, HÉT ADRES VOOR WATERONTKALKERS IN SCHAFFEN EN OMSTREKEN

Aqua Comfort Zwartewaterland heeft als motto: "Het is pas goed, als het beter is." Volgens ons is namelijk alleen het beste water goed genoeg!

Hard water
Aan water hebben we in Nederland geen gebrek. Maar het water dat uit uw kraan komt, bevat erg veel kalk. Hard water is niet zozeer schadelijk voor de gezondheid, maar wél voor uw kranen, leidingen, wasmachines en andere apparaten. U zult ongetwijfeld bekend zijn met de gevolgen van kalkaanslag: de badkamer wordt alleen nog schoon met zeer agressieve reinigingsmiddelen, de waterkoker zit zo vol met witte troep dat u liever geen thee meer zet, en u kent het telefoonnummer van uw wasmachine-reparateur al bijna uit uw hoofd.

Door agressieve schoonmaakmiddelen te gebruiken kunt u kalkaanslag op bereikbare plekken nog redelijk onder controle houden. Maar u kunt niet overal bij. En van al dat gescrob en geboen wordt niemand vrolijk. Gelukkig kan het ook anders.

Waterontkalkers
Door een waterontkalker te laten installeren, wordt het water gefilterd voor het uit uw kranen en douche komt. Tijdens dit proces wordt de kalk uit het water gehaald. Het resultaat is niets dan schoon, helder en zacht water. Wanneer u een waterontkalker heeft, zullen uw leidingen en kranen niet door kalk worden aangetast en gaan ook uw wasmachine, waterkoker en koffieapparaat langer mee.

Onze merken
Aqua Comfort Zwartewaterland levert niet één, maar twee merken waterontkalkers. Hierdoor kunnen wij voor elke situatie een passende oplossing bieden. Onze Ecowater machines kunnen op maat worden gemaakt. Hierdoor kan het apparaat op vrijwel elke plek geplaatst worden: uw bijkeuken, uw garage, uw trapkast of uw kelder. Zo staat het dus nooit in de weg en heeft u er geen last van! Het andere merk dat wij leveren, Amysoft, is afkomstig uit dezelfde fabriek als waar ook de Ecowater ontkalkers wordt gemaakt. Dit private label hanteert dezelfde strenge kwaliteitseisen als haar grote broer, met een zeer aantrekkelijk prijsvoordeel.

Neem contact op met Aqua Comfort Zwartewaterland Schaffen
Aqua Comfort Zwartewaterland Schaffen is gespecialiseerd in waterontkalkers. Wij kunnen u van een gedegen advies voorzien en u vertellen waar u allemaal op kunt besparen. Neemt u gerust contact met ons op voor meer informatie!

Voordelen

  • U bespaart geld op uw boodschappen
  • U hoeft minder schoon te maken
  • Uw kranen en wasmachine gaan langer mee
  • Geen agressieve schoonmaakmiddelen meer nodig

Aqua Comfort Zwartewaterland
De weedebrink 12
8061 AZ Hasselt

T: 038 - 477 53 04
E: info@aquacomfortzwartewaterland.nl

Contactformulier

1
Geen kalkaanslag

geen kalkaanslag meer op uw sanitair en verwarmingselementen. (wasmachine, waterkoker, etc.)

2
Beter voor de huid

Huidirritaties of jeuk na het douchen behoren vaak tot het verleden.

3
Beter voor het milleu

Apparatuur gaat langer mee met zacht water en geen agressieve schoonmaakmiddelen meer nodig.

4
Minder schoonmaken

Het nadrogen van de badkamer, auto, ramen is meestal niet meer nodig (kalkaanslag verdwijnt vanzelf)

5
Kleding blijft langer mooi

Uw kleding behoudt de originele kleur ook na vele wasbeurten.

6
Besparing

70 % besparing op zeepproducten