WATERONTHARDERS WINTERSHOVEN - AQUA COMFORT ZWARTEWATERLAND

Welkom bij Aqua Comfort Zwartewaterland, dé specialist in waterontharders in Wintershoven en omstreken! Op deze pagina vertellen we u graag wat meer over water, kalk, en hoe wij kunnen helpen om de kwaliteit van uw water te verbeteren.

Hard water

We hebben het getroffen in ons land; het water dat hier uit de kraan komt is veilig om te drinken. Het is echter wel vrij 'hard' water; dat wil zeggen dat het relatief veel kalk bevat. De hardheid van het water verschilt per plaats; in de ene plaats zit er meer kalk in dan in de andere. Maar over het algemeen genomen ligt de waterhardheid in Nederland en Belgie behoorlijk hoog.

Kalk en waterverbruikende apparaten

Al die kalk die in het water zit, gaat zich langzaam maar zeker afzetten op uw waterleidingen en waterverbruikende apparaten. Als daar niets aan gebeurd, gaan ze kapot door de corrosie. Goed, u kunt uw badkamertegels schoonmaken. Uw wastafel en uw kranen ook. Maar hoe zit het met de binnenkant van uw kranen en leidingen? En de binnenkant van uw wasmachine en vaatwasser? Daar kunt u niet bij. Bovendien heeft u voor het verwijderen van kalk behoorlijk aggressieve schoonmaakmiddelen nodig. En omdat het blijft terug komen, blijft u boenen. Dat moet toch anders kunnen?

Kalkaanslag voorkomen

Ja, dat kan anders! Voor kalkaanslag geldt: voorkomen is beter dan genezen. We kunnen niets veranderen aan de samenstelling van ons leidingwater. Maar wat we wel kunnen doen, is die kalk uit het water halen voor het uit uw kranen komt. Dat kunnen we doen met een waterontharder, een apparaat dat op uw waterleiding systeem kan worden aangesloten en geruisloos al die kalk uit het water filtert.

Meer weten over waterontharders Wintershoven?

Aqua Comfort Zwartewaterland is een expert op het gebied van waterontharders in Wintershoven en omstreken. Wij geven u graag een persoonlijk advies, en kunnen uw nieuwe waterontharder uiteraard ook voor u installeren. Neemt u gerust contact met ons op als u vragen heeft. Ook voor een vrijblijvende offerte kunt u bij ons terecht!

Aqua Comfort Zwartewaterland
De weedebrink 12
8061 AZ Hasselt

T: 038 - 477 53 04
E: info@aquacomfortzwartewaterland.nl

Contactformulier

1
Geen kalkaanslag

geen kalkaanslag meer op uw sanitair en verwarmingselementen. (wasmachine, waterkoker, etc.)

2
Beter voor de huid

Huidirritaties of jeuk na het douchen behoren vaak tot het verleden.

3
Beter voor het milleu

Apparatuur gaat langer mee met zacht water en geen agressieve schoonmaakmiddelen meer nodig.

4
Minder schoonmaken

Het nadrogen van de badkamer, auto, ramen is meestal niet meer nodig (kalkaanslag verdwijnt vanzelf)

5
Kleding blijft langer mooi

Uw kleding behoudt de originele kleur ook na vele wasbeurten.

6
Besparing

70 % besparing op zeepproducten