AQUA COMFORT ZWARTEWATERLAND - waterontharders IN Terkoest EN OMSTREKEN

Aqua Comfort Zwartewaterland is gespecialiseerd in waterontharders in Terkoest en omstreken. Ons motto: "Het is pas goed, als het beter is." U neemt toch zeker ook geen genoegen met minder dan het beste water?

Hard water

Aan water hebben we in Nederland en Belgie geen gebrek. Maar het water is wel vrij 'hard,' wat wil zeggen dat het veel kalk bevat. Die kalk is niet zozeer schadelijk voor de gezondheid, maar wél voor uw kranen, leidingen, wasmachines en andere apparaten. U zult ongetwijfeld bekend zijn met de gevolgen van kalkaanslag: de badkamer wordt alleen nog schoon met zeer agressieve schoonmaakmiddelen, u heeft al een nieuwe waterkoker gekocht omdat u de aanslag op de verwarmingselementen er gewoon niet meer af kreeg, en uw vaatwasser is al zo vaak kapot gegaan dat u maar weer met de hand bent gaan afwassen. Door agressieve schoonmaakmiddelen te gebruiken kunt u kalkaanslag op bereikbare plekken nog redelijk onder controle houden. Maar van al dat gescrob en geboen wordt niemand vrolijk. Bovendien kunt u ook lang niet overal bij. Gelukkig kan het ook anders.

Waterontharders

Een waterontharder is een apparaat dat op uw waterleidingnetwerk wordt aangesloten. Het doet apparaat doet niets anders dan de kalk uit het water filteren voor het bij u uit de kraan komt. Het resultaat? Schoon, helder en zacht water. Wanneer u een waterontharder heeft, zit er geen kalk meer in het water. Uw leidingen en kranen kunnen dus ook niet meer door kalk worden aangetast. Uw wasmachine, waterkoker en koffieapparaat gaan aanzienlijk langer mee. U hoeft de badkamer veel minder vaak schoon te maken. Uw haar en huid voelen minder droog aan. De voordelen spreken voor zich!

Onze merken

Aqua Comfort Zwartewaterland levert waterontharders van twee gerenommeerde merken, waardoor wij voor elke situatie een passende oplossing kunnen bieden. Onze Ecowater waterontharders kunnen op maat worden gemaakt. Hierdoor kan het apparaat op vrijwel elke plek geplaatst worden; uw bijkeuken, uw garage, uw trapkast of uw kelder. Zo staat het dus nooit in de weg en heeft u er geen last van! Het andere merk dat wij leveren, Amysoft, is afkomstig uit dezelfde fabriek als waar ook de Ecowater ontkalkers wordt gemaakt. Dit private label hanteert dezelfde strenge kwaliteitseisen als haar grote broer, met zeer aantrekkelijk prijsvoordelen.

Meer weten over waterontharders in Terkoest en omstreken?

Voor meer informatie over waterontharders in Terkoest en omstreken kunt u contact opnemen met Aqua Comfort Zwartewaterland. Wij kunnen u van een gedegen advies voorzien en u vertellen waar u allemaal op kunt besparen. Uiteraard kunnen wij ook de installatie van uw waterontharders voor u uitvoeren. 

Aqua Comfort Zwartewaterland
De weedebrink 12
8061 AZ Hasselt

T: 038 - 477 53 04
E: info@aquacomfortzwartewaterland.nl

Contactformulier

1
Geen kalkaanslag

geen kalkaanslag meer op uw sanitair en verwarmingselementen. (wasmachine, waterkoker, etc.)

2
Beter voor de huid

Huidirritaties of jeuk na het douchen behoren vaak tot het verleden.

3
Beter voor het milleu

Apparatuur gaat langer mee met zacht water en geen agressieve schoonmaakmiddelen meer nodig.

4
Minder schoonmaken

Het nadrogen van de badkamer, auto, ramen is meestal niet meer nodig (kalkaanslag verdwijnt vanzelf)

5
Kleding blijft langer mooi

Uw kleding behoudt de originele kleur ook na vele wasbeurten.

6
Besparing

70 % besparing op zeepproducten