WATERONTHARDERS LUTSELUS - AQUA COMFORT ZWARTEWATERLAND

Welkom bij Aqua Comfort Zwartewaterland, dé specialist in waterontharders in Lutselus en omstreken! Op deze pagina vertellen we u graag wat meer over de gevolgen van hard water, en wat wij op dit gebied voor u kunnen betekenen.

Leidingen en waterverbruikende apparaten

Het water dat in ons land uit de kraan komt is veilig om te drinken, maar het is wel 'hard' water; dat wil zeggen dat het relatief veel kalk bevat. U zult ongetwijfeld bekend zijn met de gevolgen van kalkaanslag; de kalk zet zich langzaam maar zeker af of op uw waterleidingen en waterverbruikende apparaten. Wat er gebeurd als u er niets aan doet? Uw waterleidingen, kranen, douchekop, wasmachine, vaatwasser, waterkoker en koffieapparaat gaan kapot. En dat wilt u natuurlijk voorkomen.

Huid en haar

Kalk is niet alleen maar slecht voor uw leidingen en waterverbruikende apparaten - het is ook slecht voor uw huid en haar. Hard water droogt de huid uit en kan voor irritaties zorgen, vooral bij mensen met een gevoelige huid. Zij hebben vaak last van eczeem, psoriasis en andere huidproblemen. Deze aandoeningen kunnen verergerd worden door het harde water. Hetzelfde geldt voor uw haar - elke keer uw haar wassen met dat harde water zorgt ervoor dat het droger wordt.

De oplossing: een waterontharder

Om uw kranen, leidingen en apparaten maar ook uw huid en haar te ontzien, kunt u overwegen een waterontharder aan te schaffen. Een waterontharder is een apparaat dat de kalk uit het water filtert voor het uit de kraan komt, zodat u alleen nog helder en zacht water overhoudt.

Meer weten over waterontharders Lutselus?

Aqua Comfort Zwartewaterland is een expert op het gebied van waterontharders in Lutselus en omstreken. Wij adviseren u graag over welke waterontharder het beste geschikt is voor uw situatie, en kunnen deze uiteraard ook voor u installeren. Neemt u gerust contact met ons op als u vragen heeft. Ook voor een vrijblijvende offerte kunt u bij ons terecht!

Aqua Comfort Zwartewaterland
De weedebrink 12
8061 AZ Hasselt

T: 038 - 477 53 04
E: info@aquacomfortzwartewaterland.nl

Contactformulier

1
Geen kalkaanslag

geen kalkaanslag meer op uw sanitair en verwarmingselementen. (wasmachine, waterkoker, etc.)

2
Beter voor de huid

Huidirritaties of jeuk na het douchen behoren vaak tot het verleden.

3
Beter voor het milleu

Apparatuur gaat langer mee met zacht water en geen agressieve schoonmaakmiddelen meer nodig.

4
Minder schoonmaken

Het nadrogen van de badkamer, auto, ramen is meestal niet meer nodig (kalkaanslag verdwijnt vanzelf)

5
Kleding blijft langer mooi

Uw kleding behoudt de originele kleur ook na vele wasbeurten.

6
Besparing

70 % besparing op zeepproducten