AQUA COMFORT ZWARTEWATERLAND, voor Waterontharders in Weert

Nederland behoort tot de landen met de beste kwaliteit drinkwater ter wereld. Het staat echter wel bekend als ‘hard water’, een term die gebruikt wordt om een hoog kalkgehalte aan te duiden. Niets aan te doen, denkt u misschien, maar dat is verleden tijd! Bij Aqua Comfort Zwartewaterland kunnen wij u helpen om het water dat thuis uit de kraan komt te zuiveren van kalk. Zo komt u aan waterontharders in Weert. Want alleen het beste is goed genoeg voor u en uw gezin!

De gevolgen van kalk in water: is dat slecht dan?

U zult, net als het merendeel van de Nederlanders, gewend zijn dat apparaten als de wasmachine, waterkoker, of zelfs iets simpels als de douchekop regelmatig moeten worden gecontroleerd op kalkaanslag en zo nodig schoongemaakt of vervangen. Ontkalkingstabletten en andere agressieve schoonmaakmiddelen lijken soms de enige optie. Niet zo fijn voor het milieu natuurlijk. En al helemaal niet fijn om uzelf en uw gezin aan bloot te stellen. Om nog maar niet te spreken over de kosten die door de jaren heen oplopen. Gelukkig is er een veel simpeler oplossing: Aqua Comfort Zwartewaterland is sinds 1999 dé expert in waterontharders, waarmee de kalk uit uw drinkwater wordt gefilterd nog voor dat het bij u uit de kraan komt!

De voordelen van een waterontharder

Kalkarm of ‘zacht’ water is niet alleen beter voor uw apparaten, die daardoor langer mee zullen gaan, maar ook voor uzelf. Heeft u last van jeuk en huidirritatie na het douchen? Dit is met gebruik van zacht water vaak verleden tijd. Ook uw kleding blijft langer mooi. Kleur blijft langer behouden tijdens wasbeurten met zacht water. En u zult minder tijd kwijt zijn aan schoonmaken!

Aquacomfort Zwartewaterland, hét adres voor waterontharders in Weert!

Dat lange schrobben aan hardnekkige kalkaanslag is voorbij. Het enige onderhoud dat u zelf aan uw ontharder moet doen is eens per jaar het zoutgehalte controleren. Dus waarom langer wachten? Neem nu contact op met Aqua Comfort Zwartewaterland voor waterontharders in Weert. 

Aqua Comfort Zwartewaterland
De weedebrink 12
8061 AZ Hasselt

T: 038 - 477 53 04
E: info@aquacomfortzwartewaterland.nl

Contactformulier

1
Geen kalkaanslag

geen kalkaanslag meer op uw sanitair en verwarmingselementen. (wasmachine, waterkoker, etc.)

2
Beter voor de huid

Huidirritaties of jeuk na het douchen behoren vaak tot het verleden.

3
Beter voor het milleu

Apparatuur gaat langer mee met zacht water en geen agressieve schoonmaakmiddelen meer nodig.

4
Minder schoonmaken

Het nadrogen van de badkamer, auto, ramen is meestal niet meer nodig (kalkaanslag verdwijnt vanzelf)

5
Kleding blijft langer mooi

Uw kleding behoudt de originele kleur ook na vele wasbeurten.

6
Besparing

70 % besparing op zeepproducten