WATERONTHARDERS borgloon - AQUA COMFORT ZWARTEWATERLAND

Welkom bij Aqua Comfort Zwartewaterland, dé specialist in waterontharders in Borgloon en omstreken! Op deze pagina vertellen we u graag wat meer over hoe wij kunnen helpen om de kwaliteit van uw water te verbeteren en uw dagelijks leven makkelijker te maken.

De kalk in ons water

We hebben het maar getroffen in ons land; het leidingwater hier is veilig om te drinken. Het bevat echter wel relatief veel kalk. Water dat veel kalk bevat noemen we 'hard' water. De hardheid van het water verschilt per plaats; in de ene plaats zit er meer kalk in dan in de andere. Maar over het algemeen genomen ligt de waterhardheid in Nederland en Belgie vrij hoog.

De gevolgen van kalk

Al die kalk die in het water zit, gaat zich langzaam maar zeker afzetten op uw waterleidingen en waterverbruikende apparaten. Als daar niets aan gebeurd, gaan ze kapot door de corrosie. Er zijn verschillende anti-kalk middelen verkrijgbaar, maar deze zijn zeer aggressief, kosten veel geld en zijn slecht voor het milieu. En omdat de kalk blijft terug komen, moet u blijven boenen. Bovendien kunt u ook niet overal bij; denk aan de binnenkant van uw kranen en leidingen. Maar er is een oplossing.

Voorkom kalkaanslag

Wij kunnen niets veranderen aan de samenstelling van het leidingwater. Maar wat we wel kunnen doen, is al die kalk uit het water halen voor het uit uw kranen komt. Dat kunnen we doen met een waterontharder. Dit innovatieve apparaat wordt op uw waterleiding systeem aangesloten en filtert geruisloos alle kalk uit het water. Het resultaat: nooit meer kalkaanslag, nooit meer boenen, en uw waterverbruikende apparaten gaan veel langer mee.

Meer weten over waterontharders Borgloon?

Aqua Comfort Zwartewaterland is een expert op het gebied van waterontharders in Borgloon en omstreken. Wij geven u graag een persoonlijk advies, en kunnen uw nieuwe waterontharder uiteraard ook voor u installeren. Neemt u gerust contact met ons op als u vragen heeft. Ook voor een vrijblijvende offerte kunt u bij ons terecht!

Aqua Comfort Zwartewaterland
De weedebrink 12
8061 AZ Hasselt

T: 038 - 477 53 04
E: info@aquacomfortzwartewaterland.nl

Contactformulier

1
Geen kalkaanslag

geen kalkaanslag meer op uw sanitair en verwarmingselementen. (wasmachine, waterkoker, etc.)

2
Beter voor de huid

Huidirritaties of jeuk na het douchen behoren vaak tot het verleden.

3
Beter voor het milleu

Apparatuur gaat langer mee met zacht water en geen agressieve schoonmaakmiddelen meer nodig.

4
Minder schoonmaken

Het nadrogen van de badkamer, auto, ramen is meestal niet meer nodig (kalkaanslag verdwijnt vanzelf)

5
Kleding blijft langer mooi

Uw kleding behoudt de originele kleur ook na vele wasbeurten.

6
Besparing

70 % besparing op zeepproducten