AQUA COMFORT ZWARTEWATERLAND ROERMOND, HÉT ADRES VOOR WATERONTHARDERS!

Denkt u na over het aanschaffen van een waterontharder en bent u woonachtig in Roermond? Zoek dan niet verder dan Aqua Comfort Zwartewaterland, uw expert in ‘zacht’ water! Het gebruik van een waterontharder vermindert het klakgehalte in uw kraanwater aanzienlijk. Dat is beter voor u, beter voor het milieu en beter voor uw portemonnee!

Nederlands kraanwater is toch heel zuiver?

In Nederland krijgen we zomaar zuiver, drinkbaar water uit de kraan. Een hele luxe, maar op het gebied van kalkgehalte is nog veel terrein te winnen. Het hoge gehalte aan kalk in uw kraanwater, ook wel bekend als ‘hard’ water is verantwoordelijk voor zulke ongemakken als kalkaanslag in uw wasmachine, waterkoker en badkamer, maar bijvoorbeeld ook voor jeuk of huidirritatie na het douchen, droog haar en zelfs het minder lang meegaan van uw kleren. Ontkalkingsmiddel of ontkalkingstabletten zijn slecht voor het milieu en ze zijn ook duur. Gelukkig is er een makkelijk en voordelig alternatief: Aqua Comfort Zwartewaterland, voor uw waterontharder in Roermond!

Hoe een waterontharder werkt

Uw nieuwe waterontharder wordt geplaatst op de plek die u uitkomt, zoals keuken of garage, en gaat meteen aan de gang om uw drinkwater te zuiveren van kalk, zodat u vanaf nu kunt genieten van zacht water uit elke kraan in uw huis. De waterontharder van Aqua Comfort Zwartewaterland maakt hierbij gebruik van een harskolom, waar het water doorheen gevoerd wordt en waar de aanwezige kalkdeeltjes vanzelf aan de harsbolletjes blijven kleven. Deze hars hoeft zelfs nooit te worden vervangen, omdat de kolom regelmatig wordt gespoeld met pekelwater. Dag, vermoeiende schrobbeurten!

AquaComfort Zwartewaterland, hét adres voor een waterontharder Roermond

Neem nu contact op met Aqua Comfort Zwartewaterland en vraag vandaag nog een offerte aan voor een waterontharder in Roermond.

Aqua Comfort Zwartewaterland
De weedebrink 12
8061 AZ Hasselt

T: 038 - 477 53 04
E: info@aquacomfortzwartewaterland.nl

Contactformulier

1
Geen kalkaanslag

geen kalkaanslag meer op uw sanitair en verwarmingselementen. (wasmachine, waterkoker, etc.)

2
Beter voor de huid

Huidirritaties of jeuk na het douchen behoren vaak tot het verleden.

3
Beter voor het milleu

Apparatuur gaat langer mee met zacht water en geen agressieve schoonmaakmiddelen meer nodig.

4
Minder schoonmaken

Het nadrogen van de badkamer, auto, ramen is meestal niet meer nodig (kalkaanslag verdwijnt vanzelf)

5
Kleding blijft langer mooi

Uw kleding behoudt de originele kleur ook na vele wasbeurten.

6
Besparing

70 % besparing op zeepproducten