DE WATERONTHARDERS VAN AQUA COMFORT ZWARTEWATERLAND maastricht

Het water dat in Nederland en Belgie uit de kraan komt bevat vrij veel kalk. Die kalk is  in minerale vorm aanwezig, wat betekent dat we er eigenlijk niets aan hebben. Ons lichaam kan namelijk alleen maar kalk in organische vorm opnemen, en dat halen we uit groenten, noten en zuivel. Wat die kalk wel doet, is zorgen voor een heleboel kalkaanslag. Dat is niet alleen vervelend omdat u daardoor vaak de badkamer moet schoonmaken; het zorgt er op den duur ook voor dat wasmachines, vaatwassers en andere apparaten sneller kapot gaan. Gelukkig heeft Aqua Comfort Zwartewaterland Maastricht daar een oplossing voor: een waterontharder.

Wat is een waterontharder?

Een waterontharder haalt kalk uit het water zodat u geen last meer heeft van kalkaanslag. Het apparaat wordt op uw waterleiding aangesloten en filtert de kalk uit het water, voordat het uit uw kranen komt.

Ecowater waterontharders

Aqua Comfort Zwartewaterland Maastricht levert kwalitatief hoogwaardige waterontharders van Ecowater. Ecowater is marktleider op het gebied van waterontharders en levert jaarlijks zo'n 550.000 toestellen. En dat aantal blijft groeien; steeds meer mensen ontdekken de voordelen van een waterontharder.

Meer weten over een waterontharder Maastricht?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot de aanschaf van een waterontharder Maastricht, of wilt u graag direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Neemt u dan contact op met Aqua Comfort Zwartewaterland!

Aqua Comfort Zwartewaterland
De weedebrink 12
8061 AZ Hasselt

T: 038 - 477 53 04
E: info@aquacomfortzwartewaterland.nl

Contactformulier

1
Geen kalkaanslag

geen kalkaanslag meer op uw sanitair en verwarmingselementen. (wasmachine, waterkoker, etc.)

2
Beter voor de huid

Huidirritaties of jeuk na het douchen behoren vaak tot het verleden.

3
Beter voor het milleu

Apparatuur gaat langer mee met zacht water en geen agressieve schoonmaakmiddelen meer nodig.

4
Minder schoonmaken

Het nadrogen van de badkamer, auto, ramen is meestal niet meer nodig (kalkaanslag verdwijnt vanzelf)

5
Kleding blijft langer mooi

Uw kleding behoudt de originele kleur ook na vele wasbeurten.

6
Besparing

70 % besparing op zeepproducten