BESPAREN MET EEN WATERONTHARDER VAN AQUA COMFORT ZWARTEWATERLAND KAMPEN

Bij Aqua Comfort Zwartewaterland Kampen hechten we veel waarde aan zuiver water en duurzaam ondernemen. Volgens ons is het pas goed als het beter is. Daarom willen we u graag laten kennis maken met onze waterontharders.

Waarom een waterontharder?
Een waterontharder haalt kalk uit het water, zodat er geen kalkaanslag meer kan ontstaan. Dit biedt u vele voordelen. Zoals u weet, kan kalkaanslag zich op lastige plekken gaan vormen. Hierbij kunt u denken aan de binnenkant van uw wasmachine en uw kranen. Hier kunt u niet altijd goed bij, en bovendien kan kalkaanslag alleen met zeer aggressieve schoonmaakmiddelen verwijderd worden. Door een waterontharder te installeren, wordt de kalk uit het water gefiltert voordat het uit de kraan komt. Hierdoor ontstaat er geen kalkaanslag meer, en gaan uw kranen, wasmachines en waterkokers langer mee. U bespaart dus geld op dure reparaties en op uw boodschappen. Maar er zit nog een voordeel aan de aanschaf van een waterontharder. Het zachte water is namelijk veel beter voor uw huid dan het ongefilterde water. En dat zult u merken!

Altijd een oplossing op maat
Aqua Comfort Zwartewaterland Kampen heeft verschillende waterontharders van de merken Ecowater Systems en Amy Soft. Dankzij ons brede assortiment kunnen wij voor iedere thuissistuatie een passende waterontharder leveren. Neemt u gerust contact met ons op voor een vrijblijvend advies!

Wilt u meer informatie over de waterontharders van Aqua Comfort Zwartewaterland Kampen, dan kunt u het contactformulier invullen. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.

Aqua Comfort Zwartewaterland
De weedebrink 12
8061 AZ Hasselt

T: 038 - 477 53 04
E: info@aquacomfortzwartewaterland.nl

Contactformulier

1
Geen kalkaanslag

geen kalkaanslag meer op uw sanitair en verwarmingselementen. (wasmachine, waterkoker, etc.)

2
Beter voor de huid

Huidirritaties of jeuk na het douchen behoren vaak tot het verleden.

3
Beter voor het milleu

Apparatuur gaat langer mee met zacht water en geen agressieve schoonmaakmiddelen meer nodig.

4
Minder schoonmaken

Het nadrogen van de badkamer, auto, ramen is meestal niet meer nodig (kalkaanslag verdwijnt vanzelf)

5
Kleding blijft langer mooi

Uw kleding behoudt de originele kleur ook na vele wasbeurten.

6
Besparing

70 % besparing op zeepproducten