AQUA COMFORT ZWARTEWATERLAND IJSSELMUIDEN PRESENTEERT MET TROTS HAAR WATERONTKALKERS

Aqua Comfort Zwartewaterland hecht veel waarde aan duurzaam ondernemen en leven. Onder het motto "het is pas goed, als het beter is" willen wij u graag laten kennis maken met onze waterontkalkers.

Het water in Nederland
Het water dat in Nederland uit de kraan komt, is heel veilig, zeker in vergelijking met veel andere landen. Het enige nadeel is is dat het veel kalk bevat. En die kalk gaat op den duur voor problemen zorgen. Kalkaanslag kan leidingen, kranen en apparaten beschadigen. Het is slecht voor uw huid en haar en bovendien zeer lastig om te verwijderen.

Wat doet een waterontkalker?
Een waterontkalker is een apparaat dat op uw waterleidingnetwerk wordt aangesloten. Het apparaat filtert de kalk uit het leidingwater. Hierdoor komt er uitsluitend zacht, kalkvrij water uit uw kranen.

Wat levert een waterontkalker mij op?
Wanneer u een waterontkalker van Aqua Comfort Zwartewaterland IJsselmuiden laat installeren, biedt dit u een hoop voordelen. U zult niet langer last hebben van kalkaanslag, wat betekent dat uw kranen en leidingen maar ook uw wasmachine aanzienlijk langer meegaan. U hoeft minder vaak uw badkamer schoon te maken en als u dat wel doet heeft u geen agressieve schoonmaakmiddelen meer nodig. U bespaard dus ook geld op uw boodschappen, én het is beter voor het milieu! Daarnaast is het zachte water veel beter voor uw haar en huid.

Wat kost een waterontkalker?
Bij Aqua Comfort Zwartewaterland IJsselmuiden kunt u al een waterontkalker aanschaffen vanaf € 1.395,00. Dat is een investering die u binnen korte tijd alweer terugverdiend heeft. Wilt u meer weten? Neemt u dan gerust contact met ons op!

Aqua Comfort Zwartewaterland
De weedebrink 12
8061 AZ Hasselt

T: 038 - 477 53 04
E: info@aquacomfortzwartewaterland.nl

Contactformulier

1
Geen kalkaanslag

geen kalkaanslag meer op uw sanitair en verwarmingselementen. (wasmachine, waterkoker, etc.)

2
Beter voor de huid

Huidirritaties of jeuk na het douchen behoren vaak tot het verleden.

3
Beter voor het milleu

Apparatuur gaat langer mee met zacht water en geen agressieve schoonmaakmiddelen meer nodig.

4
Minder schoonmaken

Het nadrogen van de badkamer, auto, ramen is meestal niet meer nodig (kalkaanslag verdwijnt vanzelf)

5
Kleding blijft langer mooi

Uw kleding behoudt de originele kleur ook na vele wasbeurten.

6
Besparing

70 % besparing op zeepproducten