AQUA COMFORT ZWARTEWATERLAND Geleen - VOOR PUUR EN ZUIVER WATER

Heeft u ook zo’n last van die eeuwige kalkaanslag in uw badkamer en keuken, uw wasmachine en andere apparaten? Bent u de eindeloze schoonmaakbeurten met vervelende chemische schoonmaakmiddelen zat? Dure apparaten als uw wasmachine of waterkoker die steeds te snel vervangen moeten worden? Wilt u het milieu of uw eigen portemonnee ontzien? Voor al die problemen bieden wij bij Aqua Comfort Zwartewaterland in één keer de oplossing: neem vandaag nog contact op voor uw waterontharder in Geleen!

Wat is ‘hard’ water?

De term hard water wordt gebruikt om een hoog gehalte aan kalk in drinkwater aan te duiden. Kalk in het water lijkt misschien heel normaal, maar is verantwoordelijk voor veel meer ongemakken dan u zich misschien realiseerde. Kalkaanslag is de boosdoener bij veel kapotte wasmachines, waterkokers, verstopte douchekoppen en zelfs bij gevallen van een jeukende huid na het douchen. Heel vervelend allemaal en het ontkalken kost meestal erg veel tijd en moeite, plus het gebruik van dure en schadelijke schoonmaakmiddelen. Het gebruik van een waterontharder kan al deze ongemakken onmiddellijk verlichten of zelfs verhinderen. Een investering die het resultaat meer dan waard is!

Hoe kom ik aan zo’n waterontharder?

Aqua Comfort Zwartewaterland is al sinds 1999 de autoriteit als het gaan om wateronthardingsinstallaties. Onze ervaring is in uw voordeel! De medewerkers van Aqua Comfort Zwartewaterland staan voor u klaar om uit te vogelen welke installatie het beste aansluit op uw wensen. Een offerte is zo gemaakt!

Aqua Comfort Zwartewaterland, voor uw waterontharder Geleen

Wacht dus niet langer en neem vandaag nog contact op met Aqua Comfort Zwartewaterland, uw rechterhand voor een waterontharder in Geleen!

Aqua Comfort Zwartewaterland
De weedebrink 12
8061 AZ Hasselt

T: 038 - 477 53 04
E: info@aquacomfortzwartewaterland.nl

Contactformulier

1
Geen kalkaanslag

geen kalkaanslag meer op uw sanitair en verwarmingselementen. (wasmachine, waterkoker, etc.)

2
Beter voor de huid

Huidirritaties of jeuk na het douchen behoren vaak tot het verleden.

3
Beter voor het milleu

Apparatuur gaat langer mee met zacht water en geen agressieve schoonmaakmiddelen meer nodig.

4
Minder schoonmaken

Het nadrogen van de badkamer, auto, ramen is meestal niet meer nodig (kalkaanslag verdwijnt vanzelf)

5
Kleding blijft langer mooi

Uw kleding behoudt de originele kleur ook na vele wasbeurten.

6
Besparing

70 % besparing op zeepproducten