WATERONTHARDERS ENS - AQUA COMFORT ZWARTEWATERLAND

Op deze pagina willen wij u graag informeren over de gevolgen van hard water en de voordelen van waterontharders.

Hard water en uw kranen en leidingen
Het water dat in Nederland uit de kraan komt is hard water. Dat wil zeggen dat het relatief veel kalk bevat. Na verloop van tijd gaat al die kalk uw waterleidingen, kranen, douchekop, wasmachine, vaatwasser, waterkoker en koffieapparaat aantasten. Gevolg: ze gaan kapot.

Hard water, uw huid en uw haar
Wist u dat hard water ook slecht is voor uw huid? Dat klopt! Hard water droogt de huid uit en kan voor irritaties zorgen. Dat geldt helemaal voor mensen met een gevoelige huid. Zij hebben vaak last van eczeem, psoriasis en andere huidproblemen. In veel gevallen ligt de oorzaak bij het water dat in ons land uit de leidingen komt.

U heeft gezien wat hard water met uw kranen, douchekop en badrand kan doen? Datzelfde gebeurd in feite ook met uw huid! Zeepresten kunnen in hard water namelijk niet goed oplossen. Zij slaan neer met de mineralen uit het harde water en tasten de natuurlijke beschermlaag van uw huid aan. Gevolg: uw huid is niet meer in staat om vocht vast te houden en gaat droog en ruw aanvoelen.

Hetzelfde gebeurd met uw haar. Regelmatig uw haar wassen met hard water zorgt dat het droger wordt en lastiger te kammen is.

Waterontharders
Om uw kranen, leidingen en apparaten maar ook uw huid en uw haar te ontzien, kunt u overwegen een waterontharder aan te schaffen. Een waterontharder is een apparaat dat de kalk uit het water haalt, zodat u alleen nog helder en zacht water overhoudt.

Aqua Comfort Zwartewaterland Ens is een expert op het gebied van waterontharders. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Heeft u behoefte aan een advies op maat? Neemt u dan gerust contact met ons op!

Aqua Comfort Zwartewaterland
De weedebrink 12
8061 AZ Hasselt

T: 038 - 477 53 04
E: info@aquacomfortzwartewaterland.nl

Contactformulier

1
Geen kalkaanslag

geen kalkaanslag meer op uw sanitair en verwarmingselementen. (wasmachine, waterkoker, etc.)

2
Beter voor de huid

Huidirritaties of jeuk na het douchen behoren vaak tot het verleden.

3
Beter voor het milleu

Apparatuur gaat langer mee met zacht water en geen agressieve schoonmaakmiddelen meer nodig.

4
Minder schoonmaken

Het nadrogen van de badkamer, auto, ramen is meestal niet meer nodig (kalkaanslag verdwijnt vanzelf)

5
Kleding blijft langer mooi

Uw kleding behoudt de originele kleur ook na vele wasbeurten.

6
Besparing

70 % besparing op zeepproducten